Kenya leží přímo na rovníku, je známá svou pestrostí a rozmanitostí. Na východě, na pobřeží Indického oceánu se rozprostírá rozsáhlá nížina; ve vnitro...
Blog, Strana 4
„Když se na začátku března objevil v naší matičce zemi virus z východu, všichni jsme byli svědky maximálního zapojení všech zdravotníků, policistů, ha...
SAMBA blend jsme namysleli a vyladili společně s členy Spolku absolventů MBA (ve zkratce SAMBA), tedy spolku, který vytváří příjemné a neformální...
Kolumbie produkuje a vyváží kávu proslulou svým plným tělem, čistou kyselostí a bohatou dochutí od počátku 19. století. Různé podnební a geografické p...
Nadační fond Modrý hroch pomáhá dětem po těžkých úrazech a dětem s těžkým fyzickým handicapem. Podporuje chirurgická a traumatologická ...
Je to už pár let, co Peter, jeden ze čtyř bratrů, kteří založili naši pražírnu, odletěl do Nicaragui. Nakonec tam zůstal celkem 3 a půl roku a během t...
Jsou to už víc než dva roky, kdy jsme všichni v MOTMOTu spojili síly, oblékli se do pracovního a vyrazili směr Mendelova univerzita. Právě na&nbs...
I když všichni v týmu MOTMOT milujeme výborné cappuccino, skvělý filtr nebo klasické espresso, říkali jsme si, že na léto chceme nějakou pořádně osvěž...
CO JE TO CASCARA? Cascara jsou sušené slupky kávových třešní. Neboli to, co zbyde, když se vyloupne zrno. Pochází z kávovníku, ale chutná spíše ...
Kávovník je celkem náročná rostlina. V domácích podmínkách navíc není tak úplně „doma“ a je poměrně obtížné mu vytvořit takové prostředí, ve kterém by...